• Meny
  • Meny

Tips til spabehandlinger og spahoteller i Stockholm

En langhelg trenger ikke være langt unna, en tur til Stockholm kan være en passende utflukt for å få nye omgivelser og nyte luksuriøse spabehandlinger.

Spa-tradisjonen i Sverige har økt og mange opplever at de trenger litt ekstra pleie for å balansere en hektisk hverdag. Dagens spa-opplevelser tilbyr mer enn bare behandlinger, du kan for eksempel nyte spa langt nord under midnattsolen, slappe av i et spa i det magiske landskapet sør i Sverige eller slappe av på et spa i hjertet av en travel svensk storby.

Svensker er naturelskere og det er kanskje derfor så mange spahoteller er å finne i nydelige omgivelser i den svenske landsbygda. Velvære finner du også i hovedstaden. Stockholm tilbyr et bredt utvalg av spa og helsesenter i bysentrum så vel som i Stockholms skjærgård.

Prøv ulike typer varme og kalde bad, nyt en forfriskende spabehandling eller motta en klassisk svensk massasje. For den ultimate spahelgen i Stockholm finner du her noen av de beste spabehandlingene byen har å tilby, fra det luksuriøse og elegante til klassisk og koselig.

Anbefalte spa i Stockholm

Sturebadet er et luksusspa fra 18.hundretallet med basseng, treningsutstyr og spabehandlinger fra topp til tå. Grupper på opp til 20 personer kan også leie den private etasjen med tyrkisk bad. Her kan du få ansiktsbehandlinger, massasje for par, fotmassasje, manikyr, voksing og spapakker med flere behandlinger for en maksimal opplevelse.

Hasseludden Yasuragi er et japansk velværehus med japanske bad, foryngende aktiviteter, ulike behandlinger i tillegg til en svært flott restaurant. Yasuragi er en holistisk opplevelse som er i omgivelser inspirert fra det beste av Japan. Et etablissement som er både dagspa og spahotell får du en fullverdig opplevelse. Dagspakker inkluderer både adgang til det japanske badet, behandling, lunsj og du får badekåpe og badetøy inkludert i prisen. Prisene begynner på 900 norske kroner.

Sheraton Stockholm Hotel tilbyr overnatting i en praktfull beliggenhet med utsikt over innsjøen og like ved den kongelige svenske operaen. Hotellet har både treningsstudio og spaavdeling der profesjonelle massører tilbyr behandlinger som vil øke din velvære, gi deg ny energi og lette muskelsmerter.

Du kan få behandling både på ditt eget hotellrom eller i spaavdelingen og de har åpent fra klokka 08 om morgenen til klokka 21 om kvelden. Av behandlinger kan du velge mellom aromaterapi, sportsmassasje, kiropraktor eller fysioterapibehandling, kroppsmassasje og treningsveiledning.

Spa – åpent hver dag

Selma CitySpa ved Clarion Hotel Sign i Stochkholm er åpen hver dag i uken fra 09 om morgenen til klokka 21 om kvelden. Her nyter hotellgjester en inngangsrabatt som gir adgang til terrassen, bassenget og badstuen så vel som lån av håndklær og badekåper. Her kan du nyte hva det måtte være av spabehandlinger både lange avslappende behandlinger og korte effektive behandlinger, det er rett og slett opp til deg og dine behov.

spahotell-stockholm-spa-spabehandling

Sist, men ikke minst, Ulfsunda Slott. Hvem ønsker vel ikke å bo på et slott, slappe med et glass champagne og få førsteklasses spabehandling. Dette er Sveriges første champagnespa, et sted for luksus og avkobling.

Les også: Disse anbefalte hotellene i bør du velge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *