• Meny
  • Meny

Transport fra flyplassen og inn til sentrum

Stockholm-Arlanda består av fire terminaler, og hver av disse er forbundet seg i mellom med flere lokale busser som går i kontinuerlig shuttletrafikk.

Dette gjør at det er svært hurtig og enkelt å forflytte seg innenfor selve flyplassområdet. Skal man utenfor flyplassområdet og inn til sentrum av Stockholm er dette tilsvarende enkelt. Alt korresponderer både innenfor og utenfor lufthavnen og det er enkelt å skifte fra buss til buss eller fra buss til tog. Alt ettersom hva som er mest hensiktsmessig i forhold til den videre reisen.

Buss og tog hele døgnet

Det går både buss og tog kontinuerlig fra alle terminaler flere ganger i timen mer eller mindre hele døgnet. Riktignok finnes det unntak i enkelte av de sene nattetimene da det kun er avganger fra flyplassen hver time.

Både buss og tog går til de mest sentrale stoppestedene inne i enten Stor-Stockholm eller Stockholm sentrum. Flere av bussene har også ruter som går forbi de største hotellene hvis man skulle ha booket seg inn på et av disse.

transport-arlanda-flyplass-stockholm-sentrum

En togreise tar rundt en halv time, buss noe lenger. Det er selvfølgelig også mulig å ta en drosje, eller rett og slett leie en bil og kjøre selv. Fordelene med dette er at man kommer både hurtig frem, og man kommer hele veien frem til bestemmelsesstedet. Dessuten har man friheten til å ferdes rundt i Stockholm på egenhånd hvis man skulle ønske det.

Vær oppmerksom på hvert enkelt transporttilbuds prispolitikk, da det er store variasjoner ute og går. Eksempelvis kan enkelte billetter gi adgang til å medta opptil flere barn under 18 år gratis og følgelig bli rimeligere enn det rimeligste alternativet med flere enkeltbilletter.

Priser på leiebil finner du her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *