• Meny
  • Meny

Kart over Stockholm

Vi skal her gi deg to mulige alternativer du kan bruke når du ser etter et godt kart med oversikt over Stockholm.

Dette bruker du når du ønsker oversikt over severdigheter, sentrum og sentralbanestasjonen. Mange bruker det dessuten til å finne veien til skjærgården, mens de adrenalinsøkende kanskje finner beste retning til nærmeste gokartbane.

Det første kartet er digitalt og leveres av Google Maps. Ved å dobbeltklikke på kartet med musepekeren vil du kunne zoome inn. Bruk alternativt zoom-knappene til høyre i kartet. Hold musepekeren inne for å navigere deg rundt på kartet.

Kart på smarttelefon:

Mange er sikkert kjent med bruken av Google Maps eller iPhone sin kartfunksjon på smarttelefon fra før, men her kommer hvert fall en rask innføring. Du zoomer ved å sette fingerspissene på et punkt for så å trekke fingrene i motsatt retning av hverandre. Motsatt dersom du ønsker å zoome ut. Hold fingeren på skjermen for å navigere deg rundt.

Vi har her valgt å fokusere på Gamle Stan, Stockholms kanskje mest kjente område.

Den svenske skjærgården lokker mange til Stockholm:

kart-stockholm-sjoen-skjaergarden-havn

Digitalt er gode greier det, men enkelte ganger setter man pris på papirformatet. I så tilfellet har du dette kartet fra Cityxplora.

Ikke bare får du en geografisk følelse av hvordan Stockholm er inndelt, men du vil dessuten se kjente severdigheter som Skansen, Djurgården og Vasamuseet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *