• Meny
  • Meny

Transport fra flyplassen og inn til sentrum

Stockholm-Arlanda består av fire terminaler, og hver av disse er forbundet seg i mellom med flere lokale busser som går i kontinuerlig shuttletrafikk.

Dette gjør at det er svært hurtig og enkelt å forflytte seg innenfor selve flyplassområdet. Skal man utenfor flyplassområdet og inn til sentrum av Stockholm er dette tilsvarende enkelt. Alt korresponderer både innenfor og utenfor lufthavnen og det er enkelt å skifte fra buss til buss eller fra buss til tog. Alt ettersom hva som er mest hensiktsmessig i forhold til den videre reisen. Til informasjon ligger flyplassen ca. 40 kilometer fra Stockholm sentrum.

Nedenfor tar vi for oss de ulike transportalternativene du kan velge mellom.

Airport pickup

Transport med Welcome Pickups til Stockholm sentrum

Et veldig godt alternativ dersom du ønsker en avslappende transportetappe uten bekymringer. Etter ankomst står sjåføren klar til å frakte deg til hotellet eller hvor du måtte ønske.

Verdenskjente Welcome Pickups har lang erfaring med å tilby transport fra flyplassen til ønsket destinasjon i Stockholm på en behagelig og profesjonell måte. Sjåføren kan følge med på flightnummeret på flyet, og tilpasse henting etter eventuelle forsinkelser. Avbestilling er gratis inntil 48 timer før transport.

Alt i alt er airport pickup en veldig deilig måte å komme seg fra flyplassen, særlig etter en lang reise. At det i tillegg er noe billigere enn taxi gjør dette til et svært godt alternativ. Anbefales. Transport kan bestilles her.

Buss og tog

Det går både buss og tog kontinuerlig fra alle terminaler flere ganger i timen mer eller mindre hele døgnet. Riktignok finnes det unntak i enkelte av de sene nattetimene da det kun er avganger fra flyplassen hver time. Vær obs på at det ved enkelte tidspunkter kan være lang kø.

Både buss og tog går til de mest sentrale stoppestedene inne i enten Stor-Stockholm eller Stockholm sentrum. Flere av bussene har også ruter som går forbi de største hotellene hvis man skulle ha booket seg inn på et av disse. En togreise tar rundt en halv time, buss noe lenger. Togstasjonen finner du i kjelleren til ankomsthallen på flyplassen.

Taxi

Taxi transport fra Stockholm flyplass til sentrum

Det er selvfølgelig også mulig å ta en drosje, eller rett og slett leie en bil og kjøre selv. Fordelene med dette er at man kommer både hurtig frem, og man kommer hele veien frem til bestemmelsesstedet. Dessuten har man friheten til å ferdes rundt i Stockholm på egenhånd hvis man skulle ønske det.

Vær oppmerksom på hvert enkelt transporttilbuds prispolitikk, da det er store variasjoner ute og går. Eksempelvis kan enkelte billetter gi adgang til å medta opptil flere barn under 18 år gratis og følgelig bli rimeligere enn det rimeligste alternativet med flere enkeltbilletter.

Konklusjon

Både buss og tog er fullgode alternativer som tar deg til sentrum på en nokså problemfri måte. Vær nøye med å sjekke hvor hotellet ligger i forhold til stoppestedene. Er du uheldig kan du i verste fall måtte bytte transportmiddel og linje flere ganger underveis før du kommer frem til hotellet. Hadde det vært opp til meg hadde jeg valgt tog fremfor buss. Togstasjonens beliggenhet i kjelleren på flyplassen gjør dette til et smart alternativ.

Personlig har jeg svært god erfaring med å velge airport pickup fra Welcome Pickups. Det er både enkelt, behagelig og veldig beleilig. Rett og slett noe som gjør at jeg får tid til å nyte reisen mer. I tillegg er det genialt å kunne slippe den tidvis lange taxikøen. Transport kan bestilles her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *