• Meny
  • Meny

Beste hotell i Stockholm – her bør du booke

Stockholm er en vakker by. Det ene øyeblikket kan du oppleve gamle historiske bygninger, det neste kan du shoppe i de mest moderne butikker.

Enten du skal på spaopphold med kjæresten, på shopping med venner eller ta med familien på en liten ferie – vi har oversikten over hvilket hotell du burde velge.

Spaopphold i Gamla Stan

first-hotel-stockholm-reise

I Stockholms gamleby, eller Gamla Stan som det heter, kan du sjekke inn på det luksuriøse, men relativt rimelige, First Hotel Reisen.

Omgitt av vakker arkitektur er dette et hotell som er perfekt for alle som vil ha en avslappende og behagelig Stockholmstur. Vi anbefaler å nyte hotellets spatilbud med full service, før man tar en rolig rusletur langs elven som ligger like ved. Avslutt dagen med et bedre måltid på en av restaurantene i området!

Se priser og flere bilder

Ung og retro i Södermalm

Dersom du vil bo like ved siden av retrobutikker, som tilbyr både klær og ting, er Södermalm helt perfekt for deg. I tillegg til unike småbutikker, yrer det av unge mennesker og det er en populær bar på nærmest hvert hjørne. Nyt en god kopp på en av de lokale kaffebarene, før du suser videre og trekker til deg inntrykkene i denne bydelen.

Høres dette ut som noe for deg? Da burde du vurdere å booke et rom på Hotel Point – et relativt billig hotell midt i den hippeste delen av Stockholm.

Se priser og flere bilder

Familievennlig hotell i sentrum

Vil du glede familien med en tur til Sveriges hovedstad, kan vi anbefale å booke et rom på Freys Hotel. Med sin plassering midt i sentrum er dette et hotell med upåklagelig beliggenhet. Her kan dere nyte rolige morgener med gratis kald og varm frokostbuffé. Har du med barnevogn er det kjekt å vite at hotellet har heis, og at det er mulig å bestille babyseng til de minste medlemmene i familien.

freys-stockholm-reise

Se priser og flere bilder

Natteliv på Stureplan

Mellom områdene Norrmalm og Östermalm finner du Stockholms finanssenter, Stureplan. Vil du ta del i det glamorøse utelivet i Stockholm, med barer, nattklubber og champagne, burde du legge overnattingen til et hotell på Stureplan. Vi kan anbefale et opphold på det freshe Hotel Riddargatan, som tilbyr spatjenester og vask av klær i tillegg til et herlig interiør. Hotellet ligger like ved t-banestoppet Östermalmstorg T-bana, som gjør det enkelt for deg å undersøke andre deler av byen, hvis du ønsker det.

hotell-riddargatan-reise

Se priser og flere bilder

Shopping i sentrum

Stockholm er et mekka for shoppingglade, og sjansen er stor for at du kan reise hjem med mange skatter fra en av de moteriktige butikkene i sentrum av byen. Hvis shopping står i høysetet når du skal til Stockholm, bør du vurdere å booke et rom på Stockholm Inn Hotel.

Da får du et hotell som ligger kun to til tre minutter med vandring fra den beste shoppinggaten, nemlig Drottninggatan. Ta turen innom ærverdige Nordiska Kompaniet (NK) før runden fortsetter til Acne. Like i nærheten finner du også MOOD Gallerian, hvor du kan kombinere shopping med en matbit.

inn-stockholm-hotell-reise

Se priser og flere bilder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *