• Meny
  • Meny

Anbefalte hoteller med mye valuta for pengene

Ønsker man å gjøre et opphold i Stockholm til en virkelig uforglemmelig opplevelse, og man har et brennende ønske om å skjemme bort seg selv litt, kan mye gjøres ved valg av hotell.

Stockholms utvalg av hoteller er mangfoldig, og man kan velge fra de helt enkle til de virkelig luksuriøse hvor det ikke er spart på noe. Dog behøver heller ikke disse å lense lommeboka alt for mye, og selv for en forholdsvis rimelig sum kan man unne seg det lille ekstra.

Sentralt og hyggelig

Et av de anbefalte hotellene i Stockholm er ikke overraskende Radisson Blu Strand Hotel som har en mengde fasiliteter normalt forbeholdt dedikerte luksushoteller. TV, internett, minibar, roomservice, døgnåpne forretningsfasiliteter og parkeringsplass, for å nevne noen.

Med en flott beliggenhet nede ved vannet i sentrum av byen, er det få grunner til å forlate hotellet med mindre man ønsker å besøke noen av de nærliggende severdighetene. Herfra er det bare noen få hundre meter til for eksempel Nasjonalmuseet, Den Kungliga Opera og Stockholms Slott.

hotell_i_stockholm_radisson

Se priser og flere bilder av hotellrommene.

Dyrevennlig familiehotell

Et annet alternativ i umiddelbar nærhet er Sheraton Stockholm Hotel, som med sin beliggenhet er et populært feriehotell også blant barnefamilier. Her finner man selvfølgelig alle de ordinære fasilitetene man forventer av et slikt hotell, men i tillegg er barn under 12 år gratis, så sant de benytter seg av de sovemulighetene som hører til værelsene.

Enkelte av rommene er også tilpasset kjæledyr, men for sikkerhets skyld bør man forhøre seg på forhånd hvorvidt noen av disse er ledige før man bestiller.

hotell_sheraton_sverige

Se priser og flere bilder av hotellrommene

Det meget populære Motel L

– Fine og rene rom med akkurat det man trenger. Frokosten var god og det var lett å komme seg inn til sentrum. 🙂

Lyder bra, ikke sant?

Tilbakemeldingen kommer fra en av brukerne hos Hotels.com der hotellet skilter med en ranking på 4,4/5. Dette er knallbra, særlig prisen tatt i betraktning!

motel_l

Med levelige priser for både tomannsrom og familierom kan du her gjøre et kupp. Greit, beliggenheten er ikke midt i smørøyet der det ligger like ved Lumaparken, men ved hjelp av kollektivtransport (denne kjører også nattestid) er du inne i sentrum der det skjer på “no time”! Hotellet ligger like ved trikkestoppet Mårtensdal.

Veldig innbydende og rene rom i freshe omgivelser, designmotellet Motel L kan jeg på det varmeste anbefale. Kanskje noe lite bad, men knallgode senger og behjelpelig personale. Flott for dere som skal besøke Globen. Er dere riktig heldige får dere også med dere den levende musikken som spilles i lobbyen fra tid til annen.

Se priser, ledige rom og flere bilder av hotellrommene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *