• Meny
  • Meny

Info om Stockholms hoteller – standard og kundegruppe

Stockholm er en relativt stor by i Skandinavisk sammenheng, og med et stort antall turister og andre besøkende som kontinuerlig strømmer til, har det naturlig nok dukket opp en mengde hoteller og andre overnattingsmuligheter.

De aller fleste av disse holder høy standard og skiller seg ikke så veldig ut fra hva man er vant til andre steder i Europa, og samme regel gjelder i Stockholm som de fleste andre steder. Man får hva man betaler for, og prisnivå avhenger ofte av plassering. Jo mer sentralt et hotell ligger, jo mer koster det å overnatte der.

Turist eller forretningsreisende

Dessuten har mange hoteller forskjellige tilbud spesielt rettet mot den målgruppen de er etablert for. Eksempelvis vil et typisk turisthotell gjerne ha fasiliteter for velvære og er tilrettelagt for at gjestene skal tilbringe mye tid på hotellet. Disse hotellene har også en del tjenester som for eksempel barnevakt og en rekke andre “in-house” tjenester.

First Hotel Reisen er blant Stockholms mest populære hoteller:

stockholm-hoteller-standard-gode

Er man derimot på forretningsreise finnes det selvfølgelig også egne hoteller for denne kundegruppen, og istedenfor eget spa kan disse hotellene ofte by på konferanserom og andre forretningsmessige fasiliteter. De er også ofte kun beregnet på kortere opphold og de aller enkleste av dem har rom kun bestående av seng og sanitære rom beregnet ene og alene på overnatting.

Husk også at de fleste hoteller i Stockholm krever et depositum som belastes et kredittkort, slik at man ikke kan regne med å ha disse pengene tilgjengelige under oppholdet. Mange velger også å bruke eget kredittkort ene og alene til hotelloppholdet, ikke minst på grunn av de gode forsikringsordningene som ofte liggeri dette.

Se også hva du må betale for en natt på hotell i Stockholm.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *