• Meny
  • Meny

Billige hoteller i lavprisklassen

Det finnes mange hoteller i og rundt Stockholm, og det er store prisforskjeller ute og går.

Man skal være forberedt på tilnærmet norske priser for enkeltovernattinger, men bestiller man enkelte pakkeløsninger god tid i forveien er det ofte gode tilbud å hente. Også her gjelder den gyldne regel om at jo nærmere sentrum, jo høyere er prisen.

Annerledes, og på vannet

Selv om beliggenheten er både sentral og ikke minst svært annerledes, er ikke prisene på The Red Boat så fryktelig avskrekkende. Dette hotellet er innrettet i en gammel husbåt, og ligger i gangavstand fra de fleste severdighetene i nærheten. Det serveres frokostbuffe, det finnes trådløst internett og man kan lese dagens aviser kostnadsfritt.

Vær imidlertid oppmerksom på at enkelte av rommene har kun enkeltsenger, og noen av disse er relativt små i størrelse. Det kan være lurt å forhøre seg om dette ved bestilling.

billig_hotell_stockholm

Se priser og flere bilder av hotellrommene

Hyggelig og sentralt

Et annet populært hotell i Stockholm er Hotell Anno 1647, som både ligger sentralt samtidig som det har et preg av landlighet over seg. Hotellet har alle de fasiliteter man forventer seg av et hotell av denne standarden, og alle rommene har både kabel-tv, trådløst internett og røykfrie rom. Bygget er opprinnelig oppført i 1647 og har beholdt mye av den tidligere atmosfæren.

Hotellet har egen parkeringsplass og det er forholdsvis kort vei til en mengde populære severdigheter i området. Frokostbuffe er inkludert i prisen, og det er kun gjester ved hotellet som har adgang. Vær imidlertid oppmerksom på at dette hotellet ikke har heis.

hotell_anno_1647_anbefalt_stockholm

Se priser og flere bilder av hotellrommene

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *