• Meny
  • Meny

Gunstige og gode hostels

Er man i Stockholm for helt andre grunner enn å tilbringe tid på hotellrommet, finnes det heldigvis alternativer til dette, som sine rimelige priser til tross ikke står det minste tilbake for komforten på de betraktelig dyrere hotellene i sentrum.

Riktignok skal man i mange tilfeller dele både bad og rom med andre mennesker, men er planen uansett kun å ha et sted å sove, fungerer et hostel helt etter forventningene.

Anbefalt: Lodge32

Et av alternativene er Lodge32 som ligger i gangavstand fra sentrum. Lodge32 har sovesaler med opp til 12 senger per værelse, og egner seg svært godt til grupper på tur. Baderom deles, og det er trådløs internett i bygningen. Det er også tillatt med kjæledyr, men dette bør bekreftes på forhånd.

Rommene holder enkel standard og det finnes muligheter for å kunne låse inn verdier man ikke ønsker å bære med seg ute på byen.

Utsiden av Lodge32:

hostel_sverige_stockholm

Se priser og flere bilder av rommene.

Sjarmerende og rustikk

Et annet populært hostel i Stockholm er Old Town Lodge som ligger i Gamla Stan. Dette etablissementet har opprettholdt en gammel atmosfære og har hovedsakelig dobbeltrom, enkelte av dem med køyesenger for flere overnattende om gangen. Sanitære anlegg deles og her er det ikke tillatt med kjæledyr.

Old Town Lodge tilbyr gjestene gratis frokost og det er trådløst internett på alle rom. Selvfølgelig har stedet kjøkken til gjestenes disposisjon og det finnes flere gode spisesteder i umiddelbar nærhet.

Noe lenger fra sentrum finner man Acco Hostel som holder høy standard prisklassen tatt i betraktning, og her finnes alt fra sovesaler til dobbeltrom, og da vanlige fasilitetene som trådløst internett, frokost og vaskeri.

svensk_hostel

Se priser og flere bilder av rommene

Les også: Tips om billige hoteller i Stockholm

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *