• Meny
  • Meny
Båttur i Stockholms skjærgård

Bli med på båttur i Stockholms vakre skjærgård

Stockholm er en vakker by som egner seg like godt til sjøs som til lands. I den forbindelse kan vi anbefale at dere blir med på en båttur i Stockholms vakre og avslappende skjærgård.

Dere hopper da ombord i et klassisk skjærgårdsskip og tar del i et uforglemmelig cruise med dertil spennende sightseeing. Dette er med andre ord midt i blinken for deg som ønsker å utforske byen til sjøs og se Stockholms nydelige uberørte natur.

Bestille billetter til båttur

bestill billetter til båttur i Stockholm

Billetter bestiller du enkelt på nett gjennom samarbeidspartneren Get Your Guide. Da har du også mulighet til å bestille billetter i dag og betale senere, om ønskelig. Ekstra positivt at du har mulighet til å avbestille billettene inntil 24 timer før turen starter uten ekstra kostnad.

Om det er ledige billetter kan dere velge mellom flere ulike avganger, fortrinnsvis på morgenen og ettermiddagen. Bestill billetter her

En tur du ikke vil glemme

Skip båttur Stockholm havet

Båtturen foregår ombord på ett av to skip, enten M/S «Östanå I» fra 1906 eller S/S «Stockholm» fra 1931. Begge skipene kan by på en atmosfære som oser av klassisk historie.

Med dere på turen følger en kunnskapsrik guide som forteller om alle de forskjellige attraksjonene og naturperlene dere passerer underveis. Her vil dere med andre ord kjøre langs den nest største skjærgården i Østersjøen og nyte godt av synet til både vakkert landskap og idylliske øyer. Guiden snakker både engelsk og svensk.

Blir dere sultne underveis kan dere kjøpe smørbrød i kafeterianen ombord. Her finnes også et utvalg kald og varm drikke.

Praktisk informasjon om båtturen

Båttur Stockholm praktisk informasjon

Regn med at turen tar omlag 2,5 timer. Dere møter opp på Strandvägen kai 15 eller 16, på andre siden av Hotell Diplomat. Hold øynene åpne for M/S Östanå I, M/S Angantyr eller S/S Stockholm.

Båtturen er ikke egnet for rullestolbrukere da det er trapper og høydeforskjeller ombord, samt en skrånende landgang ved lavvann. Det er lov å ta med hunden, men den må holdes på anviste områder og kan heller ikke være med inn på spiseområdet.

Det er tillatt å ta med sammenleggbare barnevogner, men denne må etterlates på hoveddekket. Toalett finnes ombord.

Anbefalt tur

Det kan absolutt anbefales å bestille båttur på Stockholms idylliske skjærgård. Turen passer like godt om dere er 2 eller 20 i reisefølget. Da kan noen sitte ute og noen inne, alt etter hva dere selv ønsker. Billetter bestiller dere her.

Ellers gjelder samme tips som alltid: Kle dere etter været. Det kan bli kjølig på høsten og vinteren. Det finnes tepper for utlån ombord, men her kan det lønne seg å være rask på labben. Ha en nydelig båttur!

Les også: Hvor i Stockholm bør du bo? Anbefalte områder og bydeler

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *