• Meny
  • Meny

Tips til spabehandlinger og spahoteller i Stockholm

En langhelg trenger ikke være langt unna, og er som regel alltid en god idé. Det å ta turen til Stockholm kan være en passende utflukt for nye impulser og solid hverdagsluksus.

Spa-tradisjonen i Sverige øker i omfang og mange opplever at de trenger litt ekstra pleie for å balansere en hektisk hverdag. Dagens spa-opplevelser tilbyr mer enn bare behandlinger. Eksempelvis kan du nyte spa langt nord under midnattsolen, slappe av i et spa i det magiske landskapet sør i Sverige eller koble helt av på et spa i hjertet av en travel svensk storby.

Svensker er naturelskere og det er kanskje derfor så mange spahoteller er å finne i nydelige omgivelser på den svenske landsbygda. Velvære finner du også i hovedstaden. Stockholm tilbyr et bredt utvalg av spa og helsesenter i bysentrum, så vel som i Stockholms skjærgård.

Prøv ulike typer varme og kalde bad, nyt en forfriskende spabehandling eller motta en klassisk svensk massasje. For den ultimate spahelgen i Stockholm finner du her noen av de beste spabehandlingene byen har å by på. Alt fra det luksuriøse og elegante, til klassisk og koselig.

Les også: Opplevelser og shopping i Gamla Stan

Anbefalte spa i Stockholm

Sturebadet er et luksusspa fra 1800-tallet med basseng, treningsutstyr og et godt utvalg ulike spabehandlinger. Alt ligger til rette for at dere kan slappe av i arkitektonisk vakre omgivelser, enten du er ute etter ren avslappende nytelse, eller et aktivt opphold. Det er naturligvis også helt innafor å dra hit alene. Det fortjener du.

View this post on Instagram

A post shared by Niklas (@laserkavajen) on

Her kan du få ansiktsbehandlinger, massasje for par, fotmassasje og manikyr. Prøv voksing og spapakker med kombinerte behandlinger for en maksimal opplevelse. Grupper på opp til 20 personer kan leie den private etasjen med tyrkisk bad.

I tillegg til spaavdelingene finnes også et nydelig treningsanlegg. Her kan du i samarbeid med autoriserte trenere få hjelp med å optimalisere treningen best mulig for din kropp. Bli gjerne med på timene i bassenget, denne vanntreningen kan anbefales på det sterkeste.

Sturebadets restaurant serverer både frokost, lunsj og middag. Her føres et sterkt fokus på bruk av økologiske og kortreiste råvarer.

Hasseludden Yasuragi er et japansk velværehus med japansk bad, yoga og ulike spabehandlinger.

Yasuragi tilbyr en unik totalopplevelse med omgivelser inspirert fra det beste Japan har å by på. Stedet fungerer som både dagspa og spahotell, og gir deg et fullverdig minne for livet.

Med fokus på enkel estetikk legges mest mulig til rette for at du skal kunne distansere deg fra hverdagens plikter. De 191 rommene er lekkert, men minimalistisk innredet. Restaurantene har et imponerende utvalg varme og kalde retter. Mye å velge i blant både vegansk og raw food.

Dagspakker på spaet inkluderer både adgang til det japanske badet, behandling og lunsjbuffet. Lån av badekåpe og badetøy er inkludert i prisen. Prisene begynner på 900 norske kroner.

Anbefalt spahotell ved vannet

Sheraton Stockholm Hotel tilbyr overnatting med praktfull beliggenhet rett ved vannkanten. Et steinkast unna ligger den kongelige svenske operaen. Hotellet har både treningsstudio og en flott spaavdeling. Rommene er smakfullt innredet med en særdeles behagelig seng. Samtlige rom har eget bad.

Spaet drives av profesjonelle massører som tilbyr behandling med fokus på velvære, fornyet energi og behandling av muskelsmerter.

Du kan få behandling både på hotellrommet, og i spaavdelingen. Åpningstiden strekker seg fra 08.00 til 21.00. Velg mellom blant annet aromaterapi, sportsmassasje og kroppsmassasje. Utdannete kiropraktorer og fysioterapauter hjelper deg med øvrige “vondter” kroppen din måtte ha.

Se bilder av rom og priser

Nydelige Clarion Hotel Sign

Knappe 400 meter fra terminalen til Arlanda Express ligger flotte Clarion Hotel Sign. På taket ligger spaet CitySpa idyllisk til med sitt oppvarmede basseng og panoramautsikt over hele byen. Spaet holder åpent hele året og har rabatterte priser for hotellets gjester.

Spaets kunder har adgang til terrassen, bassenget og badstuen. Inkludert i prisen er lån av håndklær og badekåpe.

Den svenske arkitekten Gert Wingårdh står bak planene for det flotte hotellet i granitt og glass. Fellesarealene er moderne og føles beroligende. Treningsstudioet holder åpent hver dag, og har utstyr fra TechnoGym.

Rommene er rene og delikat innredet med designermøbler, air condition, TV, skrivebord og eget bad.

Se bilder av rommene og priser

Spaopplevelse på et ekte slott

Et lite stykke utenfor sentrum ligger vakre Ulfsunda Slott. Den stilige bygningen dateres tilbake til 1700-tallet, noe som gjør seg til kjenne blant flere historiske detaljer blant utsmykningene.

Slottets restaurant tilbyr en klassisk og velsmakende meny, samt vinsmaking i hvelvet fra 1500-tallet. Kokkene bruker lokale råvarer og henter blant annet ferske urter fra slottets egne kjøkkenhage.

Til tross for den klassiske stilen er rommene bekvemmelig utstyrt med gratis trådløst internett og TV. Samtlige rom har eget bad, skrivebord og sitteområde.

Alt i alt en kjempekoselig og romantisk atmosfære som egner seg både for par, venner og alenetur. Personalet gjør sitt ytterste for at du skal trives. Sørg for å få med deg den gode frokostbuffeten.

Se flere bilder av rommene og priser

Les også: Disse anbefalte hotellene i Stockholm bør du velge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *