• Meny
  • Meny

Anbefalte restauranter og spisesteder

Som den verdensmetropolen Stockholm nå en gang er, er det ikke annet enn naturlig at byen også rommer noen riktig gode spisesteder. Flere av dem er belønnet med enten en eller flere stjerner i den berømte Michelinguiden, noe som så absolutt gjør dem et besøk verdig.

Fra mormor til Michelin

La oss begynne med det enkle. Ønsker man svensk cuisine er det nå fullt mulig, og tradisjonell svensk mat kan være svært så godt bare det blir gjort riktig. Restaurant Ulla Winbladh er et slikt sted hvor man får god gastronomi uten at man mister følelsen av at det fortsatt er mormor som står på kjøkkenet. Stedet ligger på Djurgården og man kan komme dit med båt. Husk imidlertid bordbestilling god tid i forveien.

De kan sin tradisjonsmat hos Ulla Winbladh. Anbefales!

Ulla-Winbladh-djurgarden-stockholm-restauranter-anbefalte

Ønsker man å holde seg innenfor de indre bygrensene er Operakällaren et godt sted å være. En tradisjonell gourmetrestaurant av den gode gamle sorten, og selvfølgelig er stedet behørig omtalt og belønnet i Michelinguiden.

Også her må man være tidlig ute og bestille bord, men man kan være heldig å kunne overta en avbestilling.

Annerledes steakhouse

I motsetning til mange restauranter som hovedsaklig holder seg til gourmemat i små porsjoner, kan Vassa Eggen Steak House by på ikke bare god mat, men mat man også blir skikkelig mett av. Tradisjonell steak med mye annet spennende på menyen også, alt sammen servert i hyggelige kjente omgivelser. Det kan lønne seg å reservere et bord på forhånd, men utenfor høysesongen er det fullt mulig å droppe rett inn fra gaten for et bedre måltid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *