• Meny
  • Meny

Stureplan – senter for trendy uteliv

Stureplan er for Stockholm hva Aker Brygge og Tjuvholmen er for Oslo. Det er her de hippe og trendy menneskene befinner seg, enten det gjelder jobb eller fornøyelser og det er ikke til å legge skjul på at dette sannsynligvis er det nærmeste et nordisk Wall Street det er mulig å komme.

Selve Stureplan er et område i sentrum av Stockholm hovedsaklig omgitt av finansbedrifter, eksklusive butikker og restauranter. Det er med andre ord et yndet sted å komme for å feste. Det er også her kjendisene kommer for å se og bli sett, og det er hit den svenske kongefamiliens medlemmer kommer for diskresjonens skyld.

Nå er imidlertid ikke området mer eksklusivt enn at hvem som helst faktisk kan besøke det, og utelivet er både yrende og morsomt og flere kjente nattklubber inviterer villig inn.

Et av de største

stureplan-utesteder-stockholm-sverige-barer

Et svært populært sted å gå for å feste er selvfølgelig Sturecompagniet, som sannsynligvis er Sveriges mest kjente jetsetsted. Fire store lokaler fordelt på to etasjer gjør at Sturecompagniet har noe å by på for enhver smak, men det legges ikke skjul på at hele konseptet har en forkjærlighet for det aller sisten innen kommersiell musikk. Noe klientellet også bærer tydelig preg av.

Man behøver imidlertid ikke være hverken rik eller kjent for å finne noe som passer på Stureplan, og det finnes en rekke mindre puber og barer med alternative tilbud hva blant annet musikk angår.

Flere av dem med egen scene hvor alt fra jazzartister til elektronika og visesangere opptrer. Husk bare at i Stockholm begynner festen tidlig, så ikke kom for sent.

Kart over Stureplan:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *