• Meny
  • Meny

Fly til Stockholms flyplass Arlanda

En knapp times flytur fra Oslo flyplass Gardermoen og du har kommet til den vakre, svenske hovedstaden – et perfekt reisemål for weekendturer med mange attraksjoner på programmet, eller bare et tilfelle av total restitusjon og hygge.

Opplev severdigheter som Gamla Stan, Vasamuseet og slottet, eller nyt nasjonale klassikere som smörgåstårta, sildesmørbrød og sjøkrepsanretning. Kvelden kan avsluttes med en flaske bobler på Stureplan, Stockholms partystrøk.

Transport til sentrum og flybilletter

fly-stockholm-oslo-arlanda-flyplass-flybilletter

Stockholms flyplass Arlanda ligger lokalisert 4 mil nord for sentrum med enkle muligheter for transport inn til sentrum ved bruk av tog, buss eller taxi.

Ekspresstogene stopper sentralt ved sentralbanestasjonen, og bruker rundt 20 minutter. Bussene på sin side vil bruke ca. 45 minutter. Disse stopper i likhet med ekspresstogene, på sentralbanestasjonen.

Når det gjelder flybilletter til Stockholm kan du eksempelvis ta en titt på hjemmesidene til Norwegian og SAS, eller se flere prissammenligninger hos Expedia, en sammenligningstjeneste for flyreiser, hotellovernatting og leiebil.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *