• Meny
  • Meny

Dette er Stockholms beste barer

I Sverige er det mange steder tradisjon blant de ansatte ved enkelte bedrifter, at de går ut sammen en gang iblant og nyter en øl eller en drink etter arbeidstid. Ikke hver dag selvfølgelig, men kanskje en eller to ganger i måneden, og dette har gjort at svært mange av byens barer har tilpasset seg dette markedet, og åpner tilsvarende tidlig.

En av disse barene er Little Quarter, som begynner rolig for etterhvert å gå over til et regulært utested senere på kvelden. Denne baren har også nattklubb i kjelleren, og regnes som en av Stockholms beste.

Stockholms beste ølbar

Stockholm er nødt til å være en av verdens beste ølbyer. Utvalget av ølbarer i verdensklasse er så fantastisk at jeg bare må ta av meg ølhatten.

Gjennom 20 år har Stene Isacsson stått bak det som av mange regnes som Stockholms aller beste ølbar. Den lyder det passende navnet Akkurat.

Dette er ølbaren du drar til om du ønsker å nyte godt hjemmebrygget øl, vel akkompagnert med alle tiders mat.

Stedet har et imponerende utvalg av både øl på tapp, og eksklusive varianter på flaske. Hundrevis av valgmuligheter, samt vintagetyper det er nær umulig å finne andre steder.

akkurat-olbar-stockholm

Grunnet den svært tilfredsstillende listen med øl hersker Akkurat svært ofte høyt blant ølentusiaster fra hele verden. Ikke sjelden får baren besøk av entusiaster fra alle verdenshjørner som legger turen til Sockholm, primært for å besøke Akkurat.

Glad i whisky? I såfall vil du nok like barens beundringsverdige utvalg.

For øvrig bør dessuten den uformelle, koselige stemningen trekkes frem. Dette er stedet du tar med gode venner for et uhøytidelig måltid etterfulgt av noen svært behagelige øl. Atmosfæren er så god at dere egentlig kan tilbringe hele kvelden og natten her.

Kart over Akkurat – Stockholms beste ølbar:

Eksklusivt i høyden

De aller fleste hotellene i Stockholm har også sine egne barer, og selv om de aller fleste er åpne for publikum utenom hotellets egne gjester, ligger de ofte på et høyt eksklusivt nivå.

Alltid god stemning hos Och Himlen Därtill:

och-himlen-dartill-stockholm-sverige

Och Himlen Därtill er en slik bar, i ordets rette forstand, da denne baren ikke bare er svært eksklusiv, den ligger også på toppen av en skyskraper på Södermalm hvorfra man har en fantastisk utsikt over Stockholm.

Et sted man virkelig bør besøke etter mørkets frembrudd, om ikke annet for å nyte en cocktail i fred og ro.

Klassisk avslappende

When in Rome, do as the romans, er det et ordtak som sier, og dette gjelder selvfølgelig også i Stockholm. For å finne de beste barene skal man gå dit hvor innbyggerne går og et av disse stedene er Kåken.

Kåken er en klassisk avslappende bar, interiørmessig svært likt noe klippet ut av en amerikansk spillefilm fra midten av 1940-tallet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *