• Meny
  • Meny

Her er Stockholms beste utesteder

Stockholm er velsignet med en rekke utesteder, det ene mer trendy og pop enn det andre, men det er selvfølgelig også muligheter for å nyte en drink eller øl i fred og ro også hvis man heller ønsker det.

For å ta det mest populære først, så kommer man ikke utenom Stureplan. Stureplan er ikke et eget sted som sådan, men mere et geografisk område med flere barer og diskoteker. Her skal man være tidlig ute, velge seg en kø og deretter håpe antrekket blir godkjent når man endelig kommer frem til inngangen.

Tradisjonelle barer

Er man på byen ene og alene for en rolig drink i en hyggelig atmosfære, er det mange som sverger til The Cadier Bar på Grand Hotel i sentrum. Stilrent og rolig, og vil man sikre seg en plass kan det være lurt å forhåndsbestille et bord.

De kan sin kunst hos Cadierbaren på Grand Hotel. Verdt hver krone:

cadierbaren-grand-hotell-stockholm-utesteder

Vil man ut og sosialisere, er Pubologi et alternativ, da man her kan risikere å bli plassert ved langbord sammen med andre. Både morsomt og spennende hvis man liker å omgås og bli kjent med fremmede mennesker.

Diskoteker og dans

Ønsker man å oppleve levende musikk på en scene finnes det mer enn nok å velge blant der også, og alt fra jazz til svensktopp serveres flere steder. For sistnevnte anbefales et besøk i Dans In, hvor alle som liker dansebandmusikk får svingt seg.

Er det de tyngre rytmene som lokker mest, så er det igjen turen til Stureplan som gjelder, og diskoteker som Rose, Spy Bar eller Hells Kitchen er i skuddet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *