• Meny
  • Meny

Nattklubbene du er nødt til å sjekke ut

Stockholm har et yrende natteliv, og bybildet bærer tydelig preg av dette. Selv om de fleste stedene faktisk lukker forholdsvis tidlig, finnes det likevel ganske mange nattklubber som holder åpent helt frem til klokken 03.00 om natten. Kanskje enda litt lenger under helt spesielle omstendigheter.

Blant de mest populære av disse finner man steder som for eksempel UnderBara Bar og Metro, som begge byr på heftig musikk i godt miljø, ofte med tilreisende gjestemusikere og discjockeys. Dog stenger begge disse stedene relativt tidlig, så det kan lønne seg å være tidlig ute. Prisene er også best tidlig på kvelden og det er enklere å finne seg et bord å sitte ved.

Åpent til 03.00

Enkelte av nattklubbene holder åpent til klokken 3.00 om natten, og blant disse finner man det populære Sturecompagniet. Utvilsomt et av de hotteste stedene man kan feste i Stockholm som også holder dørene åpne helt frem til klokken 03.00 om natten.

Det koker av liv hos Café Opera:

cafe-opera-stockholm-tips-nattklubb

Det samme med Café Opera som ligger i Operahuset, et gammelt ærverdig sted med lange tradisjoner og historie. Nå regnes det som et av Stockholms beste nattklubber, og også dette holder åpent til langt ut i de sene nattetimene.

Kvärnen er en svært populær ølhall som er godt besøkt, det samme med Södra Teatern.

Vær oppmerksom på at de fleste nattklubbene i Stockholm har kleskode, og det kan lønne seg å komme tidlig for å få en god plass. Mange av stedene er også tilknyttet et kjøkken, og man kan kombinere et besøk med et bedre måltid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *