• Meny
  • Meny

Gode homobarer og homostrøk

Stockholm er en svært så allsidig by på så mange måter, og har et bredt tilbud for de fleste grupper og lyster. Bokstavelig talt, og homoseksuelle av begge kjønn vil med letthet finne steder de kan føle seg bekvemmelige i, i storbyen.

Siden Stockholm sto som arrangør av Europride i 1998 har byen etablert seg som en svært homovennlig by, og det finnes flere både utesteder og hoteller spesielt rettet mot homofile. Byen har ikke noe utpreget homostrøk, men de fleste av fasilitetene befinner seg i og rundt områdene ved Gamla Stan i sentrum.

Allsidig tilbud

Uansett hvilken dag i uken og hvilken tid på døgnet man befinner seg i Stockholm på, vil man som homofil finne et eller annet tilbud i en eller annen form. Hver dag har sine arrangementer, og det er stadig nye klubber som inviterer inn.

Søndag er det populært å reise med partybåten Patricia, men er man ikke til sjølivets gleder er nattklubben og restauranten Cleopatra et godt alternativ.

Alltid mye liv på partybåten Patricia:

partybat-stockholm-patricia-sverige-gay

For de mer rutinerte homofile er nok Torget bekjent, en godt besøkt homobar i Gamla Stan som også byr på dj’s og musikk i helgene. Her er det daglige temaer og alle er velkomne. Dog er det 18 års grense.

Ut å spise

Skal man bare ut å nyte en drink i ro og mak eller bare hygge seg med et bedre måltid, kan steder som Roxy eller Göken anbefales. Steder med muligheter for begge deler, og begge stedene både eies og drives av og for homofile. Les også om Stockholms beste nattklubber.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *